mæt på budget
Vegansk bolognese med grønne bønner
Ingredienser
250 g. økologisk vegansk tofu
1 glas økologisk tomatsauce med krydderurter (350 ml)
400 g. økologisk spaghetti
400 g. grønne bønner (frost)
Salt og peber
Olie til stegning
*Olie, krydderier og tilbehør er noget, vi regner med, du har i dit køkken og er derfor ikke en del af bonen.
Produkter
Vegantime 
Økologisk tofu
200 g
11
95
All Seasons 
Haricot verts
750 g
11
25
Økolivet 
Økologisk tomatsauce
350 ml
14
95
Økolivet 
Økologisk spaghetti
500 g
6
50
Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl
Fremgangsmåde
1
Mos tofuen med en gaffel, så den får en konsistens som hakket kød, og rist den let i lidt olie.
2
Tilsæt tomatsaucen og lidt vand, til det har den ønskede konsistens. Lad det simre under låg imens pastaen koges.
3
Kog pastaen som anvist på pakken.
4
Smag saucen til med salt og peber.
5
Kog bønnerne i letsaltet vand i et par minutter.
6
Servér pastaen med saucen og de grønne bønner.