mæt på budget
Svensk pølseret
Ingredienser
800 g kartofler
2 mellemstore løg
8 wienerpølser
1 spsk tomatpuré
1 spsk mild paprika
4 dl sødmælk
1 tsk salt
Friskkværnet peber
*Olie, krydderier og tilbehør er noget, vi regner med, du har i dit køkken og er derfor ikke en del af bonen.
Produkter
Delikato 
Wienerpølser
500 g
19,-
Mælkebøtte 
Letmælk
1 l
8
95
Danmark, kl. 1 
Løg
1 kg
9,-
Danmark, kl. 1 
Økologiske kartofler
1 kg
10,-
Viktualis 
Tomatpuré
140 g
2
50
Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl
Fremgangsmåde
1
Kog kartoflerne.
2
Hak løgene. Skær pølserne i skrå skiver. Skær de kogte kartofler i tern.
3
Steg løgene i lidt fedtstof i et minuts tid.
4
Kom dernæst pølserne i og lad dem stege, til de får farve.
5
Kom tomatpure og paprika ved og steg det med et øjeblik.
6
Kom mælk, kartofler, salt og peber i og rør det godt sammen.
7
Lad retten simre i ca. 10 minutter og rør jævnligt i det, så det ikke brænder på.
8
Smag til med salt og peber og juster tykkelsen med mere mælk, hvis det er nødvendigt.