mæt på budget
Lasagne
Ingredienser
500 g hakket oksekød
500 g purerede tomater (1 brik)
12 lasagneplader
1 brik bechamelsauce
300 ml vand
2 spsk olie til stegning
1 grøntsags bouillonterning
2 spsk tørrede krydderurter (f.eks. oregano, timian, basilikum m.m.)
2 tsk paprika
1 tsk salt
Friskkværnet peber
*Olie, krydderier og tilbehør er noget, vi regner med, du har i dit køkken og er derfor ikke en del af bonen.
Produkter
Landlyst 
Hakket oksekød
8-12%. 500 g
29
95
Mama Mancini 
Lasagneplader
500 g
9
95
Delikato 
Bechamelsauce
300 ml
9
95
Viktualis 
Tomat passata
500 g
4
95
Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl
Fremgangsmåde
1
Svits kødet i olie og brun det godt.
2
Tilsæt purerede tomater, vand, bouillonterning, krydderurter, paprika, salt og peber.
3
Lad det koge godt igennem i fem minutter. Det skal være lidt tyndt så der er væde nok til lasagnepladerne.
4
Læg et tyndt lag kødsovs i bunden af et ildfast fad på ca. 20x30 cm. Kom lasagneplader på og dernæst kødsovs og lidt bechamelsauce. Gentag to gange og slut af med det sidste bechamelsauce.
5
Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 45 minutter.