mæt på budget
Kartoffelsalat med friske grønne asparges
Ingredienser
800 g kartofler (gerne små)
1 bundt grønne asparges
1 bundt forårsløg
1 fed hvidløg
2 spsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
Friskkværnet peber
*Olie, krydderier og tilbehør er noget, vi regner med, du har i dit køkken og er derfor ikke en del af bonen.
Produkter
Udenlandsk, kl. 1 
Små nye kartofler
800 g
15,-
Udenlandsk, kl. 1 
Grønne asparges
250 g
15,-
Udenlandsk, kl. 1 
Forårsløg
7,-
Økolivet 
Citronsaft
200 ml
4
95
Udenlandsk, kl. 1 
Hvidløg
200 g
9,-
Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl
Fremgangsmåde
1
Skrub eller skræl kartoflerne og kog dem møre i vand med salt. Når de er afkølede, skæres de i mundrette stykker.
2
Knæk den træede ende af bunden på de grønne asparges og kassér dem.
3
Skær aspargesene i pæne skrå skiver på ca. 2 cm., som steges på en pande med olie og hvidløg i et minut.
4
Tag panden af varmen og vend kartoffelstykkerne rundt i olien sammen med asparges.
5
Krydr med salt og peber og dryp citronsaften over.
6
Hak forårsløg groft og vend det rundt i salaten.