mæt på budget
Røde hotdogs
Ingredienser
8 pølser
8 pølsebrød
Sennep
Remoulade
Stegte løg
*Olie, krydderier og tilbehør er noget, vi regner med, du har i dit køkken og er derfor ikke en del af bonen.
Produkter
Delikato 
Hotdogpølser
500 g
23
95
Miller's 
Pølsebrød
430 g
11
95
 
Sennep
400 g
4
95
Lemar 
Remoulade
400 g
7
95
Lemar 
Ristede løg
200 g
5
95
Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl
Fremgangsmåde
1
Kom pølserne i en stor gryde med kogende vand. Skru med det samme ned på lav varme, da de revner, hvis vandet kommer i kog igen.
2
Pølserne kan også steges ved lav varme på en pande.
3
Lad pølserne stå og trække varmen i mindst 15 min.
4
Lun hotdog brødene som anvist på pakken og skær de lune brød næsten helt igennem.
5
Læg den tilberedte pølse i brødet og fyld med toppings. Afslut med de ristede løg.