mæt på budget
Bønnesalat med pasta
Ingredienser
300 g pastapenne
300 g grønne bønner (frost)
150 g edamame bønner (frost)
1 dåse kidneybønner
100 g sorte oliven u/sten
6 spsk olie
3 spsk citronsaft
1 tsk sukker
¾ tsk salt
Friskkværnet peber
*Olie, krydderier og tilbehør er noget, vi regner med, du har i dit køkken og er derfor ikke en del af bonen.
Produkter
All Seasons 
Edamamebønner
400 g
14
50
All Seasons 
Haricot verts
750 g
11
25
Viktualis 
Røde kidneybønner
255 g
4
50
Viktualis 
Sorte oliven
160 g
6
50
Økolivet 
Citronsaft
200 ml
4
95
Casa Morando 
Pasta penne
500 g
5
95
Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen mør i letsaltet vand og hæld det i en si. Brus/køl dem med koldt vand og hæld dem i en stor serveringsskål.
2
Kog nu de grønne bønner og edamame bønnerne i letsaltet vand. Det skal bulderkoge i 2 minutter og så hældes i sigten. Brus/køl dem med koldt vand og kom dem ovenpå de kogte pastapenne.
3
Pisk dressingen sammen og kom evt. presset hvidløg og krydderurter i, hvis det haves.
4
Kom kidneybønnerne i sigten og skyl dem med koldt vand. Hæld dem over bønnesalaten sammen med de sorte oliven.
5
Pisk dressingen igennem igen og dryp den over bønnesalaten., som nu er klar til servering.